Fer Gerritzen

Adviseur beheer en onderhoud, partner

In 1987 studeerde ik af aan de (toen nog) TH-Eindhoven. Studierichting bouwkunde. Na enkele jaren bij diverse adviesbureau's, begon ik in 1993 met een eigen bouwkundig adviesbureau in Nijmegen.
Door de jaren heen heb ik ervaring opgebouwd in het beheer en onderhoud van maatschappelijke vastgoed in de regio Nijmegen. Sinds 2012 ben ik samen met Peter Versleijen een nieuwe onderneming begonnen en heb mijn vleugels uitgestrekt naar de rest van Nederland.

Peter Versleijen

Adviseur beheer en onderhoud, partner

Als afgestudeerd civiel ingenieur en met vijf jaar opleiding en werkervaring binnen het bankbedrijf ben ik in 1988 als bouwadministrateur gestart bij het academisch ziekenhuis in Nijmegen.
Naast mijn werk als hoofd Bedrijfsbureau heb ik vanaf 1999 het adviesbureau NAOS, waarin ik projecten realiseerde voor o.a. het Bouwcollege ziekenhuisvoorzieningen, het Erasmus medisch centrum en het Zaans medisch centrum.
In 2012 startte ik samen met Fer Gerritzen een nieuwe onderneming, OCS maatschappelijk vastgoed, waarmee ik afscheid nam van het Radboud en mij volledig ben gaan richten op het ondernemerschap.


Ronald Klos

Adviseur beheer en onderhoud/ projectleider

Na afronding van mijn HBO Bouwkunde studie in 2006 heb ik zo’n 6 jaar in de aannemerij gewerkt in de uitvoering en de werkvoorbereiding.
In 2012 heb ik de overstap gemaakt naar het vastgoedbeheer en onderhoud. Sindsdien heb ik mij voornamelijk beziggehouden met het adviseren van schoolbesturen op het gebied van onderhoud, het coördineren van planmatig onderhoud en het projectmanagement van renovaties, interne aanpassingen en uitbreidingen.
Vanaf januari 2017 ben ik het team van OCS Maatschappelijk Vastgoed komen versterken.


Ralph van der molen

Adviseur beheer en onderhoud, projectleider

Na de MTS Bouwkunde heb ik diverse jaren gewerkt in de aannemerij als calculator, werkvoorbereider & projectleider, in 2009 ben ik in de wereld van het vastgoed terechtgekomen.
Sinds die tijd heb ik mij voornamelijk beziggehouden met het coördineren van planmatig onderhoud, begeleiden van interne aanpassingen en het begeleiden van uitbreidingen.
Met ingang van januari 2017 ben ik het team van OCS Maatschappelijk Vastgoed komen versterken, mijn werkgebied zal voornamelijk Noord- & Zuid-Holland zijn.Heidi Beumer

Officemanager

Als officemanager van OCS maatschappelijk vastgoed houd ik mij bezig met de interne organisatie van het bedrijf; de financiële administratie, facilitaire zaken en algemene ondersteuning.
Daarnaast neem ik een deel van de bezetting van de meldpost voor storingsafhandeling voor mijn rekening, waarbij ik storingen en klachten van gebruikers van de gebouwen van onze klanten afhandel.

Oscar Papenhoven

Adviseur beheer en onderhoud/ projectleider

Ik ben een vastgoedbeheerder met ervaring op zowel technisch als financieel gebied. Sinds 2015 werk ik full time voor OCS en voer o.a. gebouwinspecties uit; ik coördineer onderhoudswerkzaamheden en ik houd me bezig met de afhandeling van klachtenonderhoud.


Jaap Bouwer

Adviseur beheer en onderhoud/ Projectleider.

61 jaar, getrouwd met Helene en 4 kinderen, waarvan 1 in South Carolina, 1 in Polen en 2 in Breda woonachtig zijn. Zelf woonachtig in Zevenbergen. Ik ben vanuit OCS werkzaam bij Stichting De Waarden in Zevenbergen (beheer 18 basisscholen in de gemeente Moerdijk, Drimmelen en Goeree Overflakkee). Verder ben ik ook nog als huisvestingsadviseur werkzaam voor de Stichting Orion in Rotterdam. Orion is een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking.


Felix van Winkel

Adviseur beheer en onderhoud/ projectleider

Na de afronding in 1974 van een studie Bouwkunde aan de HTS te Haarlem ben ik gedurende 35 jaar werkzaam geweest in dienst van een reeks architectenbureau’s.
Aldaar oefende ik functies uit van tekenaar tot projectcoördinator en van bestekschrijver tot directievoerder.
Vanaf 2015 versterk ik het team van OCS bij de begeleiding van planmatig onderhoud voor 28 basisscholen van de Stichting Zaanprimair in Zaandam.

Ton Peterse

Bouwprojectleider

In de afgelopen 40 jaar heb ik ruime ervaring opgedaan in de uitvoering en begeleiding van bouwprojecten in Nederland. In mijn rol als projectmanager behartig ik de belangen van mijn opdrachtgever als toezichthouder en directievoerder van bouwprojecten. Door het bewaken van de technische kwaliteit en het naleven van afspraken en contacten ontzorg ik mijn opdrachtgever en biedt maximale sturing voor een optimaal projectresultaat.


STUDENTEN


OCS is een door Fundeon erkend leerbedrijf. Regelmatig vinden stagiaires van ROC, maar ook van HBO en universiteit de weg naar OCS. Het biedt soms ook een opstap naar een vaste betrekking bij OCS of elders in het technisch beheer bij een maatschappelijke instelling.